Σύνταξη

Σύνταξη – Πρόγραμμα Σπουδών

Δημιουργία Μελλοντικών Κεφαλαίων

Κατά την επαγγελματική μας άποψη, Σήμερα κιόλας, με σωστό χρηματοοικονομικό σχεδιασμό και πιθανή αναπροσαρμογή των υφιστάμενων οικονομικών προτεραιοτήτων σας, μπορείτε να ανταποκριθείτε στις μελλοντικές, αυξημένης ισχύος, οικονομικές απαιτήσεις, κυρίως που έχουν να κάνουν με την φάση της Συνταξιοδότησής σας και την ουσιαστική οικονομική βοήθεια κατά την Ενηλικίωση των Παιδιών σας, εφόσον υπάρχουν και είναι σε ανήλικη περίοδο της ζωής τους.
Η ρήση των παλαιοτέρων, <<φασούλι το φασούλι, γεμίζει το σακούλι>>, μας υπενθυμίζει την δοκιμασμένη και επιτυχημένη συνταγή, της Συστηματικής Αποταμίευσης, που ίσως, λίγο πιο πίσω χρονικά, να την είχαμε απομειώσει και εγκαταλείψει ως μια δημιουργική οικονομική, απαραίτητη συνήθεια.

Με αυτή όμως, την συστηματική και πειθαρχημένη διαδικασία, με πιθανές μικροθυσίες μάλιστα, οι παλαιότεροι, δημιούργησαν, συν τω χρόνο, περιουσίες, μπόρεσαν να παραμείνουν στην σφαίρα της οικονομικής ανεξαρτησίας και της αξιοπρέπειας ως ηλικιωμένοι και εκπλήρωσαν τους στόχους των παιδιών τους για ποιοτικές σπουδές ή οικογενειακή ή/και επαγγελματική αποκατάσταση.

Εμείς στην ΟΤΕ Ασφάλιση, μπορούμε να σας παρουσιάσουμε ένα ευρύ φάσμα από προγράμματα εγγυημένων ή μη αποδόσεων και να σχεδιάσουμε μαζί σας την πιο αξιόπιστη και αποδοτική λύση, βάσει του επενδυτικού και αποταμιευτικού σας προφίλ, με επαγγελματισμό και γνώση, μέσα από κορυφαίες σε παγκόσμιο επίπεδο και αναγνωρισμένες από το G20, Συστημικές Ασφαλιστικές Εταιρείες ή Κορυφαίες Ελληνικές, θυγατρικές Τραπεζικών Συστημικών Ομίλων.

Ερχόμαστε με Υπευθυνότητα, Γνώση και Βεβαιότητα, να σας παρουσιάσουμε το πώς θα είναι το δικό σας Αύριο, Σήμερα!!!

Το μυστικό που μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σας είναι, να μην αφήσετε την αναίτια αναβλητικότητα να ροκανίσει το μελλοντικό σας εισόδημα ή/και κεφάλαιο. Πλείστες σχετικές οικονομικές μελέτες, έχουν δείξει, ότι ο χρόνος, είναι από τις πιο σημαντικές παραμέτρους σε αυτόν τον σχεδιασμό. Κάθε χρονική <<μονάδα>> αναίτιας καθυστέρησης ή αναβλητικότητας, κοστίζει σε πολλαπλάσιες χρηματικές <<μονάδες>>, ως παθητικό, του μελλοντικού σας πορτοφολιού.
Μπορείτε εδώ, να δείτε ένα έξυπνο, παραστατικό βίντεο για αυτή την αλήθεια, από μια μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου, περιμένοντας ταυτόχρονα την εκδήλωση του ενδιαφέροντός σας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να σας παρέχουμε μια εμπεριστατωμένη και φιλική επαγγελματική λύση.