ΚΑΡΟΛΟΥ 2 - 6

Αθήνα, ΤΚ 10437

+30 210 3248 400

Εξυπηρέτηση πελατών 24/7

info@oteasfalisi.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

blog_post_image

Η ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ, 100% θυγατρική εταιρεία του Ομίλου ΟΤΕ, γιορτάζει την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης και το 19ο χρόνο λειτουργίας της και προσφέρει αποκλειστικά σε όλους τους συναδέλφους του Ομίλου ΟΤΕ που θα πραγματοποιήσουν αίτηση ασφάλισης Ζωής – Υγείας και Πυρός έως την 31η Δεκεμβρίου 2016, ΔΩΡΟ ένα ετήσιο συμβόλαιο αντικατάστασης οχήματος στην επόμενη ανανέωση του συμβολαίου τους.

Η συγκεκριμένη παροχή είναι πρωτοποριακή στην ασφαλιστική αγορά και καλύπτει κάθε κάτοχο Ι.Χ.Ε., ο οποίος πληροί τις προϋποθέσεις ενοικίασης οχήματος και έχει ανάγκη ιδιωτικής χρήσης επιβατηγού αυτοκινήτου, εφόσον στερήθηκε εξαιτίας κάποιου αναπάντεχου συμβάντος. Πιο συγκεκριμένα, για ατυχηματικό λόγο (ανεξάρτητα υπαιτιότητας και εφόσον το όχημα έχει έκταση ζημίας τέτοια που απαιτεί για την επισκευή του εργασίες τουλάχιστον 3 ημερών) παρέχεται όχημα αντικατάστασης έως και 10 ημέρες, εξαιτίας πυρκαγιάς παρέχεται όχημα αντικατάστασης για 30 ημέρες και εξαιτίας κλοπής επίσης παρέχεται όχημα αντικατάστασης για 30 ημέρες. Και όλα αυτά πλήρως και χωρίς καμία εκταμίευση από εσάς. (δείτε εδώ τους αναλυτικούς όρους)

Μέσω αυτής της προσφοράς, η ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ επιθυμεί να ευχαριστήσει έμπρακτα όλους εσάς για την επί 19 συναπτά έτη στήριξη και συνεργασία.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο 2103248400, καθώς και στα κατά τόπους σημεία εξυπηρέτησης (δείτε εδώ τα σημεία εξυπηρέτησης και τα ωράριά τους).

Μιλήστε με έναν ασφαλιστή

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Επιλέξτε την ιδιότητά σας ( Ιδιώτης / Επιχείρηση ) και συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλα τα ασφαλιστικά νέα και τις προτάσεις μας.