Σύνταξη & Αποταμίευση

Ερχόμαστε με Υπευθυνότητα, Γνώση και Βεβαιότητα, να σας παρουσιάσουμε το πώς θα είναι το δικό σας Αύριο, Σήμερα!

ΣΥΝΤΑΞΗ / ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ 3ΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

Όλοι μας έχουμε την ίδια αγωνία! Πότε θα πάρω σύνταξη και πόση θα είναι αυτή; Με λίγα χρήματα στην άκρη κάθε μήνα, μπορείς να ‘στείλεις χρήματα στο μέλλον’ ώστε να τα απολαύσεις όταν μεγαλώσεις και όταν δε θα μπορείς πια να εργάζεσαι. Οι άνθρωποι μας εξειδικεύονται σε συνταξιοδοτικά προγράμματα υψηλής αξίας. Έλα να συζητήσουμε !

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ

Τι πιο σπουδαίο για έναν γονιό από το να μπορεί να προσφέρει στο παιδί του οικονομική στήριξη για να σπουδάσει ή να ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση όταν έρθει η ώρα. Μα όπως λέγαν και οι παλιοί ‘Φασούλι το Φασούλι γεμίζει το σακούλι’. Δεν ξέρεις πώς να ξεκινήσεις να αποταμιεύεις για τα παιδιά σου; Εμείς στην ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ μπορούμε να σε βοηθήσουμε να εκπληρώσεις τα όνειρα σου !

ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Σε ενδιαφέρουν τα επενδυτικά προγράμματα, αλλά δεν ξέρεις ποια επιλογή είναι αξιόπιστη ή ποια σου ταιριάζει; Θες να τολμήσεις, αλλά δεν ξέρεις το πώς; Εμείς στην ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ με επαγγελματισμό και γνώση, μπορούμε να σου παρουσιάσουμε ένα ευρύ φάσμα από προγράμματα αποδόσεων και να σχεδιάσουμε μαζί σου την πιο αξιόπιστη / αποδοτική λύση, βάσει του επενδυτικού σου προφίλ. Διαθέτουμε πρόσβαση σε κορυφαίες Συστημικές Ασφαλιστικές Εταιρείες και Ελληνικές θυγατρικές Τραπεζικών Συστημικών Ομίλων.

Για εμάς, όλα αυτά είναι Τρόπος Ζωής και σας τον συστήνουμε!
Επικοινωνήστε μαζί μας Τώρα και επωφεληθείτε από τις λύσεις μας!
Καλέστε μας στο 210.3248400 ή συμπληρώστε τη Φόρμα Επικοινωνίας