Ενισχύουμε την εξυπηρέτηση των πυρόπληκτων συναδέλφων μας σε όλους τους ασφαλιστικούς κλάδους !

H ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ, με ανθρωπιά και ευαισθησία παραμένει δίπλα στους πυρόπληκτους συναδέλφους μας, που δοκιμάστηκαν τόσο από τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου.

Αθήνα, 01 Σεπτεμβρίου 2021

Ενισχύουμε την εξυπηρέτηση των πυρόπληκτων συναδέλφων μας σε όλους τους ασφαλιστικούς κλάδους !

Η ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ, με ανθρωπιά και ευαισθησία παραμένει δίπλα στους πυρόπληκτους συναδέλφους μας, που δοκιμάστηκαν τόσο από τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου.

Έχοντας ως στόχο την ανακούφιση των πληγέντων και την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, προχωράμε σε περαιτέρω ενίσχυση της προσωποποιημένης εξυπηρέτησης τους, σε όλους τους ασφαλιστικούς κλάδους (υγεία, κατοικία,  ομαδικό, αυτοκίνητο, επιχείρηση), προκειμένου για την καλύτερη και ταχύτερη διευθέτησή τους συνολικά.

Προσκαλούμε τους συναδέλφους που έχουν πληγεί  από τις πρόσφατες πυρκαγιές να αποστέλλουν στα κεντρικά της ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ (στην οδό ΚΑΡΟΛΟΥ 2 – 6, 10437 ΑΘΗΝΑ) τα δικαιολογητικά τους για κάθε ασφαλιστική τους απαίτηση, για όλους τους ασφαλιστικούς κλάδους, ή ηλεκτρονικά στο omadika@oteasfalisi.gr για τα ομαδικά συμβόλαια. Επισημαίνεται ότι τόσο η φυσική αποστολή δικαιολογητικών, όσο και η ηλεκτρονική, θα πρέπει να έχουν την ένδειξη “Φ.Κ. 08.2021”. Οι συνάδελφοι που είναι ήδη πελάτες μας με προσωπικά τους συμβόλαια, μπορούν να απευθύνονται απευθείας και στον Ασφαλιστή τους. Η ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ θα διασφαλίσει τα αιτήματα των πληγέντων συναδέλφων να εξυπηρετούνται με άμεση προτεραιότητα, ως τις 30 Νοεμβρίου 2021.

Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους ένα καλό και ήρεμο φθινόπωρο.

Με εκτίμηση,

Φώτης Πουλής

Υπεύθυνος Πωλήσεων &  Δραστηριοτήτων Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.