Ασφάλιση Πιστώσεων & Νομική Προστασία Απαιτήσεων

Ασφάλιση Πιστώσεων

Η Ασφάλιση Πιστώσεων, ή αλλιώς ασφάλιση απαιτήσεων, καλύπτει την επιχείρησή σας έναντι του κινδύνου κάποιος πελάτης σας να μην εξοφλήσει τις εμπορικές του οφειλές.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο και υψηλής δυναμικής ασφαλιστικό πρόγραμμα, που έχει σχεδιαστεί, ώστε να επιτρέπει στην επιχείρησή σας να συναλλάσσεται, προστατευμένη έναντι των κινδύνων που ελλοχεύουν από τις επί πιστώσει συναλλαγές.

Συνάπτοντας ένα συμβόλαιο Ασφάλισης Πιστώσεων, θα έχετε την ηρεμία και το προνόμιο να προγραμματίσετε το μέλλον της επιχείρησής σας, χωρίς να ανησυχείτε για τη συνέπεια των τρίτων μερών, ενώ παράλληλα διευκολύνεστε, ώστε να επεκταθείτε σε νέες αγορές ή/και σε πρόσβαση σε χρηματοδότηση, έχοντας ασφαλισμένο τον πιστωτικό κίνδυνο.

Συνοπτικά, με την Ασφάλιση Πιστώσεων εξασφαλίζετε:

  • Πιστοληπτικό έλεγχο των πελατών σας.
  • Συνεχή πληροφόρηση σχετικά με υφιστάμενους ή και νέους υποψήφιους πελάτες.
  • Αποζημίωση σε περίπτωση αδυναμίας πληρωμής.

Νομική Προστασία Απαιτήσεων

Οι εξειδικευμένοι Νομικοί συνεργάτες μας γνωρίζουν σε βάθος τις νομικές διαδικασίες, που απαιτούνται για την επιτυχημένη διεκδίκηση επισφαλών απαιτήσεων (όπως είναι τα απλήρωτα: τιμολόγια, συναλλαγματικές, επιταγές, ιδιωτικά συμφωνητικά κ.ά.). Έτσι, προσφέρουν στον επιχειρηματία την πιο ολοκληρωμένη και αξιόπιστη υποστήριξη. Η πολυπλοκότητα των διαδικασιών, η διασπορά των απαιτήσεων σε όλη τη χώρα και το ιδιαίτερα αυξημένο κόστος πρόσβασης στη Δικαιοσύνη, αποθαρρύνουν τους επιχειρηματίες και πολλές φορές ματαιώνουν αδίκως τη διεκδίκηση των απαιτήσεων τους.

Με ένα συμβόλαιο Νομικής Προστασίας Απαιτήσεων αποκτάτε επαγγελματική υποστήριξη για την είσπραξη των επισφαλών απαιτήσεων προς την εταιρεία σας, απολαμβάνοντας την ασφάλεια και την ηρεμία που χρειάζεστε, ώστε να συνιχίσετε αναπόσπαστοι το έργο σας.


Για εμάς, όλα αυτά οδηγούν στην Ασφαλή Θωράκιση της Επιχείρησης και σας τα προτείνουμε!

Καλέστε μας στο 210.3248400 για να μιλήσετε με την εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών μας, ή επικοινωνήστε απευθείας  με τον κύριο Ι. Ξύδη Corporate Accounts Manager, email: i.xidis@oteasfalisi.gr

Αν επιθυμείτε να σας καλέσουμε εμείς, συμπληρώστε τη Φόρμα Επικοινωνίας και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.