Webinar για την αξία των ανθρώπινων σχέσεων!

Η ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ αποχαιρέτησε τον μήνα των επαφών και των σχέσεων, τον Σεπτέμβριο, με ένα εξαιρετικό, κατά κοινή ομολογία, διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) για την αξία της ανθρώπινης επικοινωνίας!

Η διακεκριμένη ομιλήτρια Δρ. Ψυχολογίας Κα Σμαρούλα Παντελή, ανέπτυξε το θέμα <<Κάνουμε Σχέσεις και όχι Δημόσιες Σχέσεις>> σε επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και στελέχη, ως μια προσφορά για όλη την ασφαλιστική αγορά. Στόχος μας να συμβάλλουμε όλοι, στην αύξηση της αντοχής των ανθρώπων που υπηρετούν και προσφέρουν στον συνάνθρωπο – πελάτη, με υψηλής ποιότητας ασφαλιστικές υπηρεσίες.

Μόνο ας αναλογιστούμε ποιο θα ήταν το οικονομικό, ψυχολογικό και κοινωνικό αποτύπωμα στην κοινωνία, ιδίως αυτές τις ακραίες εποχές, εάν έλειπαν οι ασφαλιστικές λειτουργίες.  Τότε θα συνειδητοποιούσαμε την τεράστια αξία του χώρου μας ! Τιμή και αναγνώριση στον ασφαλιστή που μιλάει απλά και παρωθητικά, επικοινωνεί και δημιουργεί αποτελέσματα, χτίζοντας σχέσεις ζωής.

Ευχαριστούμε όλους που παρευρέθηκαν και συμμετείχαν διαδικτυακά.

Φώτης Πουλής

Υπεύθυνος Πωλήσεων & Δραστηριοτήτων

Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης 

Μέλος Δ.Σ.


————————————————————————————————————————————–

Συνοπτικό Βιογραφικό Σημείωμα της Εισηγήτριας 

Η Σμαρούλα Παντελή είναι διδάκτωρ ψυχολογίας από το παν/μιο  Surrey της Αγγλίας. Κατέχει τίτλο Master of Science  στην Ιατρική Ψυχολογία από το ίδιο παν/μιο. Είναι διπλωματούχος ομαδική ψυχοθεραπεύτρια με εξειδίκευση στο ψυχόδραμα από το London Institute of Psychodrama και στο κοινωνιόδραμα από το Manchester School of Sociodrama. Είναι εκπαιδευμένη ηθοποιός και σκηνοθέτης του θεάτρου playback από  το Northern European School of Playback Theatre.

Εργάζεται ως ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια με βάση την Αθήνα και βοηθά άτομα σε ατομικές ή / και ομαδικές συνεδρίες. Λειτουργεί ομάδες ψυχοδράματος και θεματικά σεμινάρια αυτογνωσίας τόσο στην Αθήνα όσο και στην επαρχία.

Έχει ασχοληθεί για πολλά χρόνια με την ψυχοεκπαίδευση και την υποστήριξη ατόμων σε εργασιακούς χώρους. Συντονίζει σεμινάρια και προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε εταιρείες και οργανισμούς σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, ηγεσίας, ομαδικότητας, συναισθηματικής νοημοσύνης, επίλυσης συγκρούσεων, διαπραγματεύσεων, ψυχολογικής ενδυνάμωσης και αντιμετώπισης του άγχους.

Έχει συνεργαστεί με τις εταιρείες Alico, Allianz, Bristol Mayers Squibb, Interamerican, Procter and Gamble, Siemens, την ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ, τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού, το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών, την Αθηναϊκή Κλινική, το Αμερικανικό Κολλέγιο Αθηνών, τα εκπαιδευτήρια Ζηρίδη, τα εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτωνα, τα εκπαιδευτήρια Καίσαρη, τα εκπαιδευτήρια Γιαννόπουλου, καθώς και πολλά δημόσια σχολεία μέσης εκπαίδευσης, τον ΟΚΑΝΑ, το Κέντρο Πρόληψης Αριάδνη στην Ηγουμενίτσα και το Κέντρο Πρόληψης Φάρος στη Σάμο και την Ικαρία. 

Έχει διδάξει  από το 2002 – 2010 στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο το μάθημα «Επιχειρηματικότητα και Συναισθηματική Νοημοσύνη». Έχει θητεύσει ως τακτικό μέλος στην Εθνική Αρχή Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής από το 2014-2018.

Είναι συγγραφέας βιβλίων ψυχολογίας για ενήλικες και εφήβους, παιδαγωγικών ιστοριών για παιδιά δημοτικού και θεματικών ημερολογίων.

Έχει ιδρύσει και συντονίζει τη θεατρική ομάδα Playback Nuevo  με την οποία  έχει δώσει παραστάσεις στην Αθήνα και στην επαρχία με στόχο την κοινωνική συνοχή.