ΚΑΡΟΛΟΥ 2 - 6

Αθήνα, ΤΚ 10437

+30 210 3248 400

Εξυπηρέτηση πελατών 24/7

info@oteasfalisi.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

‘Καιρός να Αγαπήσω τον Εαυτό μου’ Δωρεάν Webinar Ψυχολογίας με την Dr Σμαρούλα Παντελή

Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021, 17.00 – 19.00.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες,

Με χαρά σας προσκαλούμε στο διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) της ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ με θέμα : ‘Καιρός να Αγαπήσω τον Εαυτό μου’.

Ημέρα:  Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021, Ώρα: 17.00 – 19.00.

Κοινό: Όσοι ενδιαφέρονται για την προσωπική τους εξέλιξη.

Εισηγήτρια: H  Δρ. ψυχολογίας κ. Σμαρούλα Παντελή.

Δωρεάν Συμμετοχή:  Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας συνδεθείτε ΕΔΩ

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι Χρήσης OTE ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Συνοπτικό Βιογραφικό Σημείωμα της Εισηγήτριας 

Η Σμαρούλα Παντελή είναι διδάκτωρ ψυχολογίας από το παν/μιο  Surrey της Αγγλίας. Κατέχει τίτλο Master of Science  στην Ιατρική Ψυχολογία από το ίδιο παν/μιο. Είναι διπλωματούχος ομαδική ψυχοθεραπεύτρια με εξειδίκευση στο ψυχόδραμα από το London Institute of Psychodrama και στο κοινωνιόδραμα από το Manchester School of Sociodrama. Είναι εκπαιδευμένη ηθοποιός και σκηνοθέτης του θεάτρου playback από  το Northern European School of Playback Theatre.

Εργάζεται ως ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια με βάση την Αθήνα και βοηθά άτομα σε ατομικές ή / και ομαδικές συνεδρίες. Λειτουργεί ομάδες ψυχοδράματος και θεματικά σεμινάρια αυτογνωσίας τόσο στην Αθήνα όσο και στην επαρχία.

Έχει ασχοληθεί για πολλά χρόνια με την ψυχοεκπαίδευση και την υποστήριξη ατόμων σε εργασιακούς χώρους. Συντονίζει σεμινάρια και προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε εταιρείες και οργανισμούς σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, ηγεσίας, ομαδικότητας, συναισθηματικής νοημοσύνης, επίλυσης συγκρούσεων, διαπραγματεύσεων, ψυχολογικής ενδυνάμωσης και αντιμετώπισης του άγχους.

Έχει συνεργαστεί με τις εταιρείες Alico, Allianz, Bristol Mayers Squibb, Interamerican, Procter and Gamble, Siemens, την ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ, τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού, το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών, την Αθηναϊκή Κλινική, το Αμερικανικό Κολλέγιο Αθηνών, τα εκπαιδευτήρια Ζηρίδη, τα εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτωνα, τα εκπαιδευτήρια Καίσαρη, τα εκπαιδευτήρια Γιαννόπουλου, καθώς και πολλά δημόσια σχολεία μέσης εκπαίδευσης, τον ΟΚΑΝΑ, το Κέντρο Πρόληψης Αριάδνη στην Ηγουμενίτσα και το Κέντρο Πρόληψης Φάρος στη Σάμο και την Ικαρία. 

Έχει διδάξει  από το 2002 – 2010 στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο το μάθημα «Επιχειρηματικότητα και Συναισθηματική Νοημοσύνη». Έχει θητεύσει ως τακτικό μέλος στην Εθνική Αρχή Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής από το 2014-2018.

Είναι συγγραφέας βιβλίων ψυχολογίας για ενήλικες και εφήβους, παιδαγωγικών ιστοριών για παιδιά δημοτικού και θεματικών ημερολογίων.

Έχει ιδρύσει και συντονίζει τη θεατρική ομάδα Playback Nuevo  με την οποία  έχει δώσει παραστάσεις στην Αθήνα και στην επαρχία με στόχο την κοινωνική συνοχή.

Θα χαρούμε να είσαστε μαζί μας και σε αυτό το σεμινάριο !

 

Μιλήστε με έναν ασφαλιστή

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Επιλέξτε την ιδιότητά σας ( Ιδιώτης / Επιχείρηση ) και συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλα τα ασφαλιστικά νέα και τις προτάσεις μας.