Η νέα ψηφιακή υπηρεσία
Cosmote Insurance

Η ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ συνεχίζει εδώ και 20 χρόνια να προσφέρει αδιάλειπτα υπηρεσίες ασφάλισης με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, καλύπτοντας τους τομείς ΥΓΕΙΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ, ΣΠΙΤΙ, και ΟΧΗΜΑ.

Με την έναρξη και τη λειτουργία της νέας ψηφιακής υπηρεσίας της COSMOTE, COSMOTE Insurance, η παλέτα των επιλογών για γρήγορη και άμεση ενημέρωση και αγορά προγραμμάτων ασφάλισης ολοκληρώνεται και εκσυγχρονίζεται καλύπτοντας με έξυπνο και προσιτό τρόπο όλες τις απαιτήσεις και τις σύγχρονες τάσεις ενημέρωσης και συναλλαγής. Μέσω του www.cosmoteinsurance.gr, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συγκρίνουν και να βρίσκουν λύσεις για την ασφάλιση οχήματος, κατοικίας και πρωτοβάθμιας υγείας σε συνεργασία με ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα και να αγοράζουν γρήγορα, εύκολα και απλά το ασφαλιστήριό τους.

Μέσω της ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ είναι διαθέσιμα και όλα τα προγράμματα του COSMOTE Insurance.  Επιπλέον, υπάρχει και η δυνατότητα παροχής, συνδυαστικά, ανεξάρτητων ή/και συμπληρωματικών προγραμμάτων για Νοσοκομειακά, Συνταξιοδοτικά, Παιδικά προγράμματα, αλλά και κάλυψης Επιχειρήσεων.

Για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση χρειαστεί, είτε για το υφιστάμενο συμβόλαιο σας, είτε για τη δημιουργία νέου μπορείτε να απευθυνθείτε από σήμερα κιόλας στον προσωπικό σας ασφαλιστή ή στο 210 3248400 ή/και στο info@oteasfalisi.gr.